Kalau suka blog saya, like lah

http://www.cute-smiley.com

Friday, June 24, 2011

Terima Kasih Kak rini

Assalamulaikum, hoi hoi dengar sini aku nak bagi tau yang kak Rini bagi aku baju. Pewiiitt ! Suka gila habaq hang. huhu !http://www.cute-smiley.com  Tak sangka Kak Rini nak bagi aku baju, bila sampai kat rumah sabidatul kawan aku tu, aku tengok lah dia bawak beg, lepas ja dia naik kereta tengok tengok dia bagi baju tu kat aku cakap kakak dia yang bagi. Perghh ! terharu gila kot. Terima kasih banyak banyak banyak tau Kak rini, banyak banyak, cukup banyak tak terima kasih kami ? hihi Nanti kat sana wan ada duit lebih, wan beli something dekat Kak Rini and ezzah k. Sorry tau sabie, aku tak sempat nak beli apa apa pon lagi kat hang, nanti aku balik perlis pulak aku bagi k.

Ni lah Kak Rini.
Cari gambar sorang sorang tak jumpa la pulak.
Ada gambar dengan Sha ja huhu

*
*

Ni lah baju dia bagi kat aku, warna favourite aku, pink gitu. Walaupun orang selalu kata warna pink warna orang gedik, tapi gedik tak gedik, aku suka. Lantak aku ler. Hampa tak suka sudah la werrr ! hahaha Padai dia pilih, cantik durh !

Cadar aku bear warna pink jugak, 
tak nampak apa pon baju dengan cadar hahah
Lepas tu aku tukar lah,
aku ambik kain batik mak aku 
sebab kain tu warna hitam hahah

Cool dak kain batik mak aku? hahah
http://www.cute-smiley.com
Spongebob tu pulak abaikan.

Terima kasih sangat sangat tau Kak Rini http://www.cute-smiley.com

No comments:

Post a Comment