Kalau suka blog saya, like lah

http://www.cute-smiley.com

Sunday, April 29, 2012

Kami bajet tough !



Assalamualaikum. Ehem ehem ! Final lagi seminggu weh. First paper PHR 7 may ni.  Apa pun tak study lagi. Ya Allah takutnya. Takut tapi tak reti reti nak study. Manusia selalu macam ni. Eh maybe aku sorang ja kot macam tu. Orang lain tak. Hee! Last class untuk sem dua hari jumaat hari tu. Kelas pengajian malaysia. Pheww! habis jugak kelas untuk sem dua ni. Actually, sedih jugak. Next sem maybe dah tak sama kelas kan. Gambar atas tu first time aku follow budak budak kelas aku keluar. Sebelum ni memang tak pernah nak ikut. Macam mana la nak rapat kalau tak join kan. Tapi alhamdulillah, nasib la diorang semua ni okay. Hihik ! 



Last kelas, mesti la kena bergambar kan. Sementara tunggu ekin tengah berjuang presentation final project, mari lah kita bergambar dulu. Haha !



 Gambar ini sangat lah skema weh !
*lawak* haha!


 Ganas weh veteran kita, nadirah! haha


 Gambar ni lawak. Bajet tough okay.
Gambar pemain bola sepak.
Idea siapa suruh ambil gambar macam ni aku pun dah lupa.
Tapi, macam cool ja. Hihi !
Yang dekat belakang tu lagi cool, berdiri atas kerusi =.=' !

Fala jemi, motif tangan macam tu?
Ingat comel ke? tak comel pun la.
Boooo! 

Nadirah, wida, fatin, syira, sai and mazleen good luck.Harap harap semua boleh jawab final ni. I love you ! 
Lepas ni harap harap boleh lagi ponteng kelas pergi tengok adnan sempit dua dekat tingkat tiga kan. Haha
Choii! Ada lagi niat nak ponteng kelas? Err! final exam pun tak tahu macam mana lagi ni. Antara hidup dan mati ni. Ok bye bye. *kena pergi ambil adik aku tution.* 

2 comments:

  1. kite suke lah tengok blog awak yang cantik nih huhu :)

    ReplyDelete
  2. haha kita pun suka tengok blog awak. sweet. hehe

    ReplyDelete