Kalau suka blog saya, like lah

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, June 06, 2012

SimSimi kuning

(untuk pembesaran sila click pada gambar)

Assalamualaikum. Hui hui! twitter kite dah boleh bukak. Yeayy! bangganya. bangganya. *tangan dibahu, mata tengok atas* Finally, selepas sebulan berperang dengan password semalam masa yang ditunggu tunggu, hari ini dalam sejarah twitter dah boleh on. Yeayy! Semuanya gara gara password. Deymm! Boleh pulak lupa password. Huh.

Kite dah tukar background twitter. Sekarang pakai Yuna punya gambar. Seriously, cool gila Yuna. I adore you sis. Buat twitter sudah sekian lama bertahunnya, this year baru start active.  Malu angat angat. Ok jangan gelak. 

****************************


Saya bosan sekarang. Adakah anda yang berada disana dirumah juga turut bosan? Hari ni main dengan SimSimi. Mengarut benda ni sebenarnya. Tapi kalau dilayan makin menjadi robot yang direka manusia ni. Perbualan pertama aku dengan Simi. 
*
*
*

 Berani ya kau SimSimi "hate" aku. Huh!
 Aku merajuk. Tak mau main dah benda ni.


*************************

Setengah jam kemudian. Lalalala ! 
Aku main lagi benda ni. Haha !




Oh wahai Simsimi. Kali ini kau bertambah berani yea. Kau suruh aku blah. Kuang ajaqq baqq angg. Huh
Malas dah aku nak bergaduh dengan simsimi ni. Huh ! haha Esok pulak kita sambung bergaduh yea Simi bulat yang berwarna kuning nak oren. Hari ni aku penat. 

Result dikatakan mengeluar dirinya hari ni untuk tatapan umum. Ya Allah harap harap ok. Berdoa dan berlajar lah redha terima result kali ni. Wahai subject jangan la buat spoil. Aku berharap dengan penuh harapan. Sekian. Byebye. 

1 comment:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete