Kalau suka blog saya, like lah

http://www.cute-smiley.com

Saturday, March 05, 2011

AIRPLANES - B.O.B feat hayley williams ! susahnya ! urghh !

yaww readers ! boring kan malam ni? huh ! so, aku ambil keputusan nak copy chord guitar lagu airplanes tu. first time aku dengar lagu tu best wokk ! huhu tapi ni cik nak habaq mai, susah ahh nak main lagu neh. chord senang ja. tapi bila aku main, tak bunyi pon macam dalam lagu tu hahaha tension ahh ! biasa ahh. aku baru lagi kan nak main. memang lembab sikit ahh. sorry eh guys ! hahaha biasa ahh, kecoh lah sikit dah baru lagi haha. buat malu kat orang ja ahh ! haha but, aku main kat rumah ja. takdak orang nak dengar pon haha.
neh lah chord guitar tu. aku ambik yang chorus ja, part hayley williams menyanyi tu. if aku copy verse B.oB tu menyanyi, memang beterabur ahh aku main plus menyanyi. memang hancur ah weh !haha gila kau nak rapped ! huh ! haha !

 :
 :
 : 
v

Chorus
F#m
Can we pretend that airplanes
Dsus2
In the night sky
A
Are like shooting stars
A
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
F#m
Can we pretend that airplanes
Dsus2
In the night sky
A
Are like shooting stars
A
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)


actually ada chord yang lagi senang, but tadi dah aku copy,and then aku tercancel lah pulak. bila cari balik dah tak jumpa. huh ! yang satu lagi tu macam best ahh sikit. hm ! it's okay lah. dapat yang susah sikit, but okay lah. tak susah sangat ! :)
berapa minggu lagi ahh nak ambik masa main lagu ni hahaha ! lembabnya aku ! haish jangan nak cakap aku lembab ok ! aku busy ahh ! bukan lembab ! huh standard lah lambat sikit sebab aku tak terror lah weh. huhu

nasib kau lah guitar sebab aku yang beli haha
dah berhabuk dohh !

No comments:

Post a Comment